Kvalitet är en heders sak, som vi tar hänsyn till i allt vi gör. Läs mer om vår designprocess

MICROFLEECE OVERALL

Färg:

Storlek:

Den ytterst bekväma Microfleece-overallen är avsedd för kallt och ruggigt väder. Den är utvecklad för regelbunden vintermotion för hundar som saknar underpäls eller är korthåriga, alternativt kan den användas som extra värmeisolering för tjockpälsade hundar i speciellt kalla förhållanden. I produkten kombineras på ett naturligt sätt de nyaste textilteknologiska materialen med det senaste spetskunnandet inom hundkläder. Microfleece, som är bekant från tekniska sporttextilier, binder värme effektivt och är helt ljudlöst och mycket flexibelt. Materialet lämpar sig särskilt för hundar som är ovana med kläder. Den lätta och diskreta overallen skyddar hundens viktigaste muskelgrupper, halsen och det känsliga området kring magen. Den helt nya formen på overallen tar hänsyn till hundrasernas olika kroppstyper och hur de rör sig när de springer och leker. De avsiktligt korta byxbenen skyddar hundens muskler tillräckligt men gör det inte svårare för den att röra sig. Det luftiga materialet släpper ut överloppsvärme och ger hunden en behagligt jämn kroppstemperatur. Overallen har synligt placerade 3M-reflexer och en koppelöppning i nacken.

 • Bekväm design
 • 3M-reflexer
 • Justerbar passform
 • Maskintvättbar
 • Smidigt, diskret material
 • Nya overallmått
 • Utmärkt passform

Favorit Produkter

 1. Active sele
  Active sele
 2. Cooling harness
  Cooling harness
 3. LIFE SAVIOR FLYTVÄST
  LIFE SAVIOR FLYTVÄST
 4. Outback Dreamer
  Outback Dreamer

Breed:
Recommended sizes highlighted with orange

SÅ MÄTER DU DIN HUND

 

1. Rygglängden mäter du från manken (inte kragen) till svansroten, medan hunden står i normal position.

2. Halsringningen mäter du vid halsens bas, eftersom det är den bredaste delen av halsen. Halsringningen på en overall kan vara större än omkretsen på hundens hals, eftersom den kan justeras så att den passar för en mindre hals.

3. Bröstmåttet tar du vid bröstets bredaste punkt, bakom frambenen. För att säkerställa tillräcklig rörelsefrihet, bör bröstpartiet på en overall vara bredare än hundens bröst.

 

 

 

OBS! Produkten finns enbart i ett begränsat antal butiker