Laddar

AMBASSADORS


NANDO BROWN & FIZZ, ZEUS, ARCHIE OCH ELLA

Jag är f.d. kommandosoldat i Royal Marines och bor i Storbritannien tillsammans med mina fyra hundar. Jag älskar att jobba med mina hundar på många olika sätt, t.ex. att träna på lukter, tricks, bitträning, räddning, rally och spårning. Men jag tillbringar också en stor del av min tid på att ta hand om vanvårdade gatuhundar.


Det viktigaste när man tränar hundar är att jobba på relationen, eftersom en hund som har lust att göra något kommer alltid att prestera bättre än en hund som blir tvingad!JAMIE POPPER & ROO

Jag och min hund Roo gillar att gå på vandring i Orlando, Florida. Tillsammans har vi tävlat i både lydnad, rally, agility och flyball. Jag älskar alla aktiviteter där jag och Roo kan röra på oss tillsammans.

All vår träning bygger på positiv förstärkning. Det finns inget utrymme för smärta i vår träning. Oavsett vad vi gör, så vill jag att min hund ska njuta av varje ögonblick!

Du kan också följa oss på Instagram!

@unleashedexplorers


SARA CARSON & HERO, MARVEL OCH LOKI

Min bordercollie Hero erövrade titeln Super Collie på grund av sina över 400 beteenden och stora antal tv-framträdanden. Tillsammans har vi gästat David Letterman, Marilyn Denis och många fler! Om du vill veta mer om Hero hittar så finns det massor av filmer och bilder på hans webbsida www.herothesupercollie.com.


Jag har mer än tio års erfarenhet av att arbeta med djur. Jag har tränat råttor, katter och till och med jordekorrar. Just nu reser jag runt i USA och uppträder med ett otroligt team av stunthundar. Mina bästa vänner gillar också att resa så vi åker på en massa äventyr tillsammans.
EMELI SUNDBERG & YRA, MAX, ARRAK, TJERNA, AXA, NOKKE, DIGGER, JINXA OCH MALTE

Jag bor på den svenska landsbygden tillsammans med mina nio slädhundar. Mina hundar är inte bara brukshundar, de är också sällskapsdjur och bor tillsammans med mig i huset där de får röra sig fritt. Det är viktigt för mig. Jag vill inte förlora den speciella kontakt vi har, och jag ser dem inte bara som brukshundar.

Mitt Instagram-konto heter @malamutepacklifeoch jag har över 107 000 följare.


SIV BRITT KÜHL & NALA OCH RUNE


Du vet den där känslan, när du och din hund är ett, när energin flödar mellan er och du glömmer världen omkring dig. Det är det jag älskar med att arbeta med hundar. Ja, det är nog grunden till varför jag håller på med det jag gör. Det är också därför det känns som att all ansträngning och all nedlagd tid är värd det.


För mig är det inte en hobby att träna mina hundar - det är en livsstil. Vi är medlemmar i BRH Rettungshundestaffel Kreis Pinneberg, som är en SAR K9-trupp ansluten till det tyska räddningshundförbundet.CATARINA DE BRITO FERNANDES, CHEZA OCH ZAHIR

Vi är Catarina de Brito Fernandes, Cheza och Zahir från Portugal. Tillsammans är vi ett fantastiskt team! Cheza och Zahir är begåvade hundar som tävlar i hundfreestyle, hundfrisbee, agility och lydnadsprov. Med våra positiva träningsmetoder vill vi upplysa och informera människor runt om i världen. Hundarna är mina själsfränder och de bästa lärarna någonsin!

Dem är jag skyldig all min kunskap och personliga utveckling. Utan dem vore jag hälften av den person jag är idag. Och det är magin med ett liv med hundar. Cheza och Zahir har lärt mig så mycket om att känna och leva här i världen