Kvalitet er for oss en æressak som vi følger i alt vi gjør. Les mer om vår designprosess.

Weekend Warrior ECO sele

Farge:

Størrelse:

Weekend Warrior ECO sele er ergonomisk og egnet for aktive hunder.

Når man bruker selen blir trykket som oppstår når man drar i den jevnt distribuert over hundens brystkasse. Selen kan justeres rundt halsen og brystkassen noe som gjør at dette veldesignede produktet passer perfekt. Passformen og funksjonaliteten til produktet er blitt testet på over 200 hunder i løpet av produktutviklingsfasen.

Klipsspennen på bryststroppen gjør det enklere å feste selen på hunden ettersom du ikke trenger å løfte forbena.

Overflatematerialet er laget av 100 % resirkulert polyester med værbestandig Houndtex-laminering. Det pustende nettingstoffet i foret gnisser ikke og gjør ikke hunden for varm. Stoffene er trygge og inneholder ingen skadelige stoffer i samsvar med Öko-tex-standarden.

Baksiden av Weekend Warrior sele har et holdbart og sikkert håndtak som gjør det enklere å kontrollere hunden. Holdbarheten til kritiske punkter på selen sikres av spesialsøm og er blitt testet av strekktester som samsvarer med standarden SFS-EN ISO 13934-1.

3M-reflekstrykk og kanting med reflekser fra 3M gjør hunden mer synlig i mørket.

 • resirkulert polyester
 • strekktestet
 • værbestandig Houndtex
 • reflekser fra 3M
 • rustfritt stål


Favoritt Produkter

 1. Cooling vest
  Cooling vest
 2. Life savior
  Life savior
 3. Casual Harness
  Casual Harness
 4. Rain Blocker
  Rain Blocker

MÅL HUNDEN

 

1. Halsen måles der hundens hals er tykkest, ved halsroten. Halsåpningen på en overall kan være større enn halsomkretsen, da den kan justeres til å sitte tettere.

2. Brystet måles rundt hundens brystkasse der den er størst, fra bak frambeina. Overallen må være større enn hundens brystomkrets for at den skal gi tilstrekkelig bevegelsesfrihet.

 

 

 

This product is only available in Musti & Mirri stores and webshop