Kvalitet er for oss en æressak som vi følger i alt vi gjør. Les mer om vår designprosess.

Weekend Warrior halsbånd

Farge:

Størrelse:

Weekend Warrior halsbånd er et ergonomisk og vanntett halsbånd for daglig bruk. Den brede polstringen gjør at halsbåndet er behagelig for hunden å ha på seg. Den ergonomiske formen distribuerer trykket som oppstår nå man drar i det på et bredere området på hundens nakke.

Halsbåndets overflatemateriale er laget av myk polyester med værbestandig Houndtex-laminering. Det pustende nettingstoffet i foret gnisser ikke og gjør ikke hunden for varm. Stoffene er trygge og inneholder ingen skadelige stoffer i samsvar med Öko-tex-standarden. På innsiden av halsbåndet finnes et område for eiers kontaktinformasjon.

Metalldelene er laget av slitesterkt rustfritt stål. Halsbåndet er solid og holdbart takket være sikkerhetslåsemekanismen og et nylonbånd som strekker seg over hele halsbåndet. Holdbarheten til halsbåndet er testet med strekktester som samsvarer med ISO 13934-1-standarden.

3M-reflekstrykk og kanting med reflekser fra 3M gjør hunden mer synlig i mørket.

 • strekktestet
 • rustfritt stål
 • værbestandig Houndtex
 • reflekser fra 3M

Favoritt Produkter

 1. Cooling vest
  Cooling vest
 2. Life savior
  Life savior
 3. Casual Harness
  Casual Harness
 4. Rain Blocker
  Rain Blocker

Breed:
Recommended sizes highlighted with orange

MÅL HUNDEN

 

Halsen måles der hundens hals er tykkest, ved halsroten. Halsåpningen på en overall kan være større enn halsomkretsen, da den kan justeres til å sitte tettere.

 

 

 

This product is only available in Musti & Mirri stores and webshop