Kvalitet er for oss en æressak som vi følger i alt vi gjør. Les mer om vår designprosess.

OVERALL I MIKROFLEECE

Den svært behagelige overallen i mikrofleece er utformet for gåturer utendørs i kaldt og kjølig vær. Den er perfekt for vinterturer for korthårede hunder og hunder uten underpels, og gir ekstra varme til hunder med tykk pels i kaldt og kjølig vær. Overallen er en naturlig kombinasjon av innovativt materiale og den nyeste ekspertisen innen hundeklær. Mikrofleece er et velkjent materiale fra tekniske sportsplagg som gir effektiv varmeisolering. Mikrofleece er dessuten et helt lydløst, fleksibelt og behagelig strikket stoff, noe som gjør at det passer spesielt godt til hunder som ikke er vant til å ha på seg plagg. Den lette og usjenerende overallen beskytter de viktigste muskelgruppene til hunden din, i tillegg til nakken og den følsomme mageregionen. Målene har blitt tatt for å passe til ulike hundekropptyper, samt for å gi rom for bevegelse ved løping og leking. Ermene er korte spesielt for å gi tilstrekkelig beskyttelse til hundens muskler uten å hindre dens bevegelse. Materialet er porøst og pustende, slik at overskuddsvarme passerer gjennom og holder hundens kroppstemperatur på et behagelig nivå. Overallen har lett synlige 3M-reflekser og en åpning i nakken for bånd.

 • Behagelig design
 • 3M-reflekser
 • Justerbar passform
 • Kan maskinvaskes
 • Fleksibelt og usjenerende materiale
 • Nye kjeledressmål
 • Fremragende passform

Favoritt Produkter

 1. Active sele
  Active sele
 2. Cooling harness
  Cooling harness
 3. Life savior
  Life savior
 4. Outback Dreamer
  Outback Dreamer

Breed:
Recommended sizes highlighted with orange

MÅL HUNDEN

1. Ryggen skal måles fra manken (ikke halsbåndet) til haleroten når hunden står i normal stilling

2. Halsen måles der hundens hals er tykkest, ved halsroten. Halsåpningen på en overall kan være større enn halsomkretsen, da den kan justeres til å sitte tettere.

3. Brystet måles rundt hundens brystkasse der den er størst, fra bak frambeina. Overallen må være større enn hundens brystomkrets for at den skal gi tilstrekkelig bevegelsesfrihet.

 

 

 

This product is only available in Musti & Mirri stores and webshop