Loading

AMBASSADORS


NANDO BROWN & FIZZ, ZEUS, ARCHIE OG ELLA

Jeg er en tidligere Royal Marines Commando-soldat og jeg bor i Storbritannia sammen med mine 4 hunder. Jeg elsker å jobbe med hundene mine, både med lukttrening, øving på triks, bitetrening, søk og redning, rallylydighet og sporingstrening, men jeg bruker også mye tid på å ta meg av løshunder.


Det viktigste aspektet ved hundedressur er forholdet mellom deg og hunden, fordi en hund som gjør noe fordi den vil det, vil alltid gjøre det bedre enn en hund som blir tvunget til å gjøre det.JAMIE POPPER & ROO

Jeg og hunden min, Roo, liker å gå på tur på stiene i Orlando i Florida. Vi har konkurrert i lydighet, rallylydighet, agility og flyball. Jeg elsker alt som betyr at jeg kan være aktiv sammen med Roo.

Vi bruker et belønningssystem når vi trener. Vi mener at treningen ikke skal forbindes med straff. Uansett hva vi finner på, ønsker jeg at hunden min skal nyte hvert øyeblikk!

Du kan også følge oss på Instagram!

@unleashedexplorers


SARA CARSON & HERO, MARVEL OG LOKI

Border collien min Hero, har gjort seg fortjent til tittelen Super Collie gjennom sine over 400 lydighetspremier og mange TV-opptredener. Sammen har vi besøk David Letterman Show, Marilyn Denis og mange andre! Hvis du vil vite mer om Hero, finner du en haug med videoer og bilder på nettsiden hans www.herothesupercollie.com.


Jeg har over 10 års erfaring med å jobbe med dyr, dressur av rotter, katter, og til og med jordekorn. For tiden reiser og opptrer jeg rundt om i USA sammen med et utrolig hundestuntteam. Mine beste venner liker også å reise, så vi har vært på mange eventyr sammen.EMELI SUNDBERG & YRA, MAX, ARRAK, TJERNA, AXA, NOKKE, DIGGER, JINXA OG MALTE

Jeg bor på landsbygda i Sverige sammen med mine 9 sledehunder. Hundene mine er ikke bare arbeidshunder, de er også kjæledyr, og går ut og inn av huset som de ønsker. Dette er viktig for meg for ikke å miste forholdet mellom oss, og for at jeg ikke skal se på dem kun som arbeidshunder.

Jeg har en Instagram-konto som heter

@malamutepacklife, som har over 107 000 følgere.


SIV BRITT KÜHL & NALA OG RUNE

Øyeblikket - når du er ett med hunden din, når energien flyter mellom dere to, og du glemmer verden rundt deg - det er det jeg elsker ved å jobbe med hunder. Det er det som gjør all innsatsen og tiden jeg investerer i arbeidet verdt det.


For meg er ikke hundetreningen en hobby, det er et levesett. Vi er medlemmer av BRH Rettungshundestaffel Kreis Pinneberg, som er en SAR K9-tropp tilknyttet den tyske foreningen for redningshunder.CATARINA DE BRITO FERNANDES, CHEZA OG ZAHIR

Vi heter Catarina de Brito Fernandes, Cheza og Zahir og bor i Portugal. Sammen utgjør vi et knallsterkt lag. De dyktige hundene Cheza og Zahir konkurrerer i fristil, hundefrisbee, agility og lydighet og bevisstgjør folk rundt om i verden om de positive treningsmetodene våre.

De er sjelevennene mine og de beste lærerne du kan tenke deg. De har gitt meg mye kunnskap og har hjulpet meg å utvikle meg som person. Uten dem ville jeg ikke vært den jeg er i dag. Det er det som er så spesielt med å ha hunder. Cheza og Zahir har lært meg mye om hvordan jeg bør leve og se på tilværelsen.