Kvalitet er for oss en æressak som vi følger i alt vi gjør. Les mer om vår designprosess.

Go Finland! Jacket

Farge:

Størrelse:

Treningsjakke for hunder, til bruk under hundesporttrening og konkurranser. For aktive hunder og deres støttespillere. Produktet beskytter hundens største muskelgrupper i nakke- og mageområdet mot kulde og regn. Med justerbar rygglengde, midje og krage holder jakken seg på plass når hunden er i bevegelse. Det fleksible, behagelige softshell-materialet er enkelt å vedlikeholde. Glidelåsen på siden begrenser ikke hundens bevegelser eller gnisser mot huden. Stormklaffen under glidelåsen sørger for varme og at jakken er vindtett. De små størrelsene har metallring for kobbel, de store størrelsene har åpning for sele. Reflekser med høy synlighet gir bedre sikkerhet for hunden i den mørke årstiden.

 • Beskytter hundens viktigste muskelgrupper
 • Komfortabel, justerbar passform
 • Vannavstøtende materiale som puster
 • Effektive reflekser som forbedrer synligheten

 1. Cooling vest
  Cooling vest
 2. Life savior
  Life savior
 3. Casual Harness
  Casual Harness
 4. Rain Blocker
  Rain Blocker

Breed:
Recommended sizes highlighted with orange

MÅL HUNDEN

1. Ryggen skal måles fra manken (ikke halsbåndet) til haleroten når hunden står i normal stilling

2. Halsen måles der hundens hals er tykkest, ved halsroten. Halsåpningen på en overall kan være større enn halsomkretsen, da den kan justeres til å sitte tettere.

3. Brystet måles rundt hundens brystkasse der den er størst, fra bak frambeina. Overallen må være større enn hundens brystomkrets for at den skal gi tilstrekkelig bevegelsesfrihet.

 

 

 

This product is only available in Musti & Mirri stores and webshop