Kvalitet er for oss en æressak som vi følger i alt vi gjør. Les mer om vår designprosess.

Chill stopper

Farge:

Størrelse:

Den lette Chill Stopper-jakken er beregnet for lufteturer i kulde og vind. Det behagelige Soft Shell-materialet er kjent fra tekniske plagg for mennesker. Det holder på varmen og kompenserer for pelsens isolerende egenskaper, som har blitt avlet bort hos korthårede hunder eller hunder som mangler underull.

Jakken beskytter hundens viktigste muskelgrupper, i tillegg til halsen og det sensitive mageområdet. Hemmeligheten bak jakkens høye komfort er det behagelige materialet, den lette designen og den perfekte passformen. Det justerbare halsbåndet, halsåpningen og midjen sikrer at jakken holder seg på plass, selv under tøffere lek. Skjæringen på jakkeryggen beskytter de større lårmusklene.

Jakken har en vanntett toveis glidelås og åpning for bånd på ryggen. På de to minste størrelsene kan båndet settes rett på ringen som er festet på jakken.  Godt synlige 3M-reflekser gir hunden bedre sikkerhet i mørket.

 • velsittende modell
 • justerbar rygglengde
 • behagelig å ha på
 • åpning for bånd på ryggen

Favoritt Produkter

 1. Active sele
  Active sele
 2. Cooling harness
  Cooling harness
 3. Life savior
  Life savior
 4. Outback Dreamer
  Outback Dreamer

Breed:
Recommended sizes highlighted with orange

MÅL HUNDEN

1. Ryggen skal måles fra manken (ikke halsbåndet) til haleroten når hunden står i normal stilling

2. Halsen måles der hundens hals er tykkest, ved halsroten. Halsåpningen på en overall kan være større enn halsomkretsen, da den kan justeres til å sitte tettere.

3. Brystet måles rundt hundens brystkasse der den er størst, fra bak frambeina. Overallen må være større enn hundens brystomkrets for at den skal gi tilstrekkelig bevegelsesfrihet.

 

 

 

This product is only available in Musti & Mirri stores and webshop