Kvalitet er et spørgsmål om ære og det lægger vi stor vægt på, i alt vi gør. Læs mere om vores design proces.

Weekend Warrior ECO sele

Farve:

Størrelse:

Weekend Warrior ECO selen er ergonomisk og velegnet til aktive hunde.

Når selen bruges, fordeles trykket fra trækket i remmen jævnt over hundens bryst. Selen kan justeres rundt om halsen og brystet, så det veldesignede produkt passer helt perfekt. Produktets pasform og funktionalitet er testet på over 200 hunde i løbet af produktudviklingsfasen.

Klemmespænderne på brystremmen gør det lettere at sætte selen på hunden, fordi du ikke behøver at løfte dens forben.

Overfladematerialet er fremstillet af 100 % genbrugt polyester, som har vejrbestandig Houndtex-laminering. Det åndbare mesh i foret gnaver ikke og gør ikke hunden for varm. Stofferne er sikre, indeholder ingen skadelige stoffer og opfylder Oeko-Tex-standarden.

Den bageste del af Weekend Warrior selen har et holdbart og sikkert håndtag, der gør det lettere at styre din hund. Holdbarheden af selens kritiske punkter sikres ved specialsyninger og er blevet testet i trækprøver, der er i overensstemmelse med EN ISO 13934-1 standarden.

3M-refleksprint og 3M-refleksrør forbedrer hundens synlighed i mørke.

 • genbrugt polyester
 • trækprøvet
 • vejrbestandig Houndtex
 • 3M-reflekser
 • rustfrit stål

Favorit Produkter

 1. KØLENDE VEST
  KØLENDE VEST
 2. Life savior
  Life savior
 3. Casual Sele
  Casual Sele
 4. Rain Blocker
  Rain Blocker

MÅLING AF HUNDEN

 

2. Halsens omkreds skal måles ved halsroden, dvs. hvor halsen er bredest. Overallens halsåbning kan være større end omkredsen af hundens hals, da den kan justeres så den passer til en mindre hals.


3. Brystmålet skal tages på brystkassens bredeste sted, set fra lige bag forbenene. For at sikre tilstrækkelig bevægelsesfrihed skal brystet i en overall være større end hundens brystkasse.

 

 

 

This product is only available in Musti & Mirri stores and webshop