Kvalitet er et spørgsmål om ære og det lægger vi stor vægt på, i alt vi gør. Læs mere om vores design proces.

Weekend Warrior ECO halsbånd

Farve:

Størrelse:

Weekend Warrior ECO halsbåndet er et ergonomisk og vejrbestandigt halsbånd til daglig brug. Den brede polstring gør halsbåndet behageligt for hunden at bære. Den ergonomiske form fordeler trykket fra trækket i remmen over et bredere område omkring hundens hals.

Overfladematerialet er fremstillet af 100 % genbrugt polyester, som har vejrbestandig Houndtex-laminering. Det åndbare mesh i foret gnaver ikke og gør ikke hunden for varm. Stofferne er sikre, indeholder ingen skadelige stoffer og opfylder Oeko-Tex-standarden. Der er et område til kontaktoplysninger om ejeren på indersiden af halsbåndet.

Metaldelene er fremstillet af holdbart rustfrit stål. Halsbåndet er slidstærkt og holdbart takket være sikkerhedslåsemekanismen og et bånd af 100% genbrugt polyester, der strækker sig over hele halsbåndet. Halsbåndets holdbarhed er blevet testet i trækprøver, der er i overensstemmelse med EN ISO 13934-1 standarden.

3M-refleksprint og 3M-refleksrør forbedrer hundens synlighed i mørke.

 • genbrugt polyester
 • trækprøvet
 • rustfrit stål
 • vejrbestandig Houndtex
 • 3M-reflekser

Favorit Produkter

 1. KØLENDE VEST
  KØLENDE VEST
 2. Life savior
  Life savior
 3. Casual Sele
  Casual Sele
 4. Rain Blocker
  Rain Blocker

MÅLING AF HUNDEN

 

Halsens omkreds skal måles ved halsroden, dvs. hvor halsen er bredest. Overallens halsåbning kan være større end omkredsen af hundens hals, da den kan justeres så den passer til en mindre hals.

 

 

 

This product is only available in Musti & Mirri stores and webshop