Kvalitet er et spørgsmål om ære og det lægger vi stor vægt på, i alt vi gør. Læs mere om vores design proces.

SLUSH COMBAT-DRAGT

Farve:

Størrelse:

Slush Combat-dragten til udendørs brug er fremstillet i et kvalitetsmateriale, som yder effektiv beskyttelse mod vand, mudder og snavs. Formålet med produktet er at beskytte langhårede hundes pels og hud på gåture, så hunden ikke skal i bad så ofte om foråret og efteråret. Dragten beskytter hundens pels mod vejsalt og trafiksnavs på gåture i bymiljø.

Dragtens stof er lamineret med en åndbar og vandtæt Houndtex®-membran, som sikrer, at fugt ikke trænger ind i dragten, og at hunden finder det behageligt at have den på.

Denne yderst tekniske udendørsdragt har flere funktioner, der giver øget komfort og sikkerhed. Pasform om maven, halsen og benene kan justeres, så hunden uhindret kan løbe og lege, mens den har dragten på. Dragten har 3M-refleksprint, som er strategisk placerede, så hunden er nem at få øje på under gåture i mørke.

Produktet er designet med henblik på brug under krævende forhold og til hunde og mennesker, som ikke lader vind og vejr sætte en stopper for deres udendørsaktiviteter. Produktmaterialet er blødt og tåler ikke, at hunden bider i det.

 • Vandtæt
 • Behageligt design
 • 3M-reflekser
 • Justerbar pasform
 • Kan maskinvaskes
 • Beskytter også hundens ben
 • Hul bagpå til fastgøring af sele

Favorit Produkter

 1. KØLENDE VEST
  KØLENDE VEST
 2. Life savior
  Life savior
 3. Casual Sele
  Casual Sele
 4. Rain Blocker
  Rain Blocker

Breed:
Recommended sizes highlighted with orange

MÅLING AF HUNDEN


1. Ryglængden skal måles fra manken (ikke halsbåndet) til haleroden, mens hunden står i normal stilling.

2. Halsens omkreds skal måles ved halsroden, dvs. hvor halsen er bredest. Overallens halsåbning kan være større end omkredsen af hundens hals, da den kan justeres så den passer til en mindre hals.

3. Brystmålet skal tages på brystkassens bredeste sted, set fra lige bag forbenene. For at sikre tilstrækkelig bevægelsesfrihed skal brystet i en overall være større end hundens brystkasse.

 

 

 

This product is only available in Musti & Mirri stores and webshop