Kvalitet er et spørgsmål om ære og det lægger vi stor vægt på, i alt vi gør. Læs mere om vores design proces.

MIKROFLEECEDRAGT

Den yderst behagelige mikrofleecedragt er designet til udendørs gåture i koldt eller køligt vejr. Den er perfekt til almindelige vintergåture for korthårede hunde og hunde uden underuld samt som ekstra isolering i frostvejr for hunde med tyk pels. Dragten er en naturlig kombination af innovativt materiale og sofistikeret ekspertise inden for hundeudstyr. Mikrofleece bruges også til sportstøj og er velkendt for sine effektive termoegenskaber. Materialet er fleksibelt, helt lydløst og særligt velegnet til hunde, som ikke er vant til at være klædt på. Den lette og ugenerende dragt beskytter alle din hunds vigtigste muskelgrupper, nakke og den følsomme bug. Målene er blevet tilpasset, så de passer 100 % til forskellige hundekropstyper og bevægelser under løb og leg. Ærmerne er bevidst afkortet, så de beskytter hundens muskler uden at hæmme bevægelsesfriheden. Materialet er åndbart og gennemtrængeligt, så overskydende varme kan slippe ud, og hundens kropstemperatur forbliver stabil og behagelig. Dragten er udstyret med strategisk placerede 3M-reflekser og en åbning til linen i nakken.

 • Behageligt design
 • 3M-reflekser
 • Justerbar pasform
 • Kan maskinvaskes
 • Fleksibelt, ugenerende materiale
 • Nye jumpsuit-mål
 • God pasform

Favorit Produkter

 1. Active sele
  Active sele
 2. Cooling harness
  Cooling harness
 3. Life savior
  Life savior
 4. Outback Dreamer
  Outback Dreamer

Breed:
Recommended sizes highlighted with orange

MÅLING AF HUNDEN


1. Ryglængden skal måles fra manken (ikke halsbåndet) til haleroden, mens hunden står i normal stilling.

2. Halsens omkreds skal måles ved halsroden, dvs. hvor halsen er bredest. Overallens halsåbning kan være større end omkredsen af hundens hals, da den kan justeres så den passer til en mindre hals.

3. Brystmålet skal tages på brystkassens bredeste sted, set fra lige bag forbenene. For at sikre tilstrækkelig bevægelsesfrihed skal brystet i en overall være større end hundens brystkasse.

 

 

 

This product is only available in Musti & Mirri stores and webshop