Loading

AMBASSADORS


NANDO BROWN & FIZZ, ZEUS, ARCHIE OG ELLA

Jeg er tidligere kommandosoldat i det britiske søværn, og bor i Storbritannien sammen med mine 4 hunde. Jeg elsker at arbejde med mine hunde i mange forskellige sammenhænge, bl.a. spor, tricks, bidetræning, søgning og redning. Jeg bruger også meget tid på at tage mig af mishandlede gadehunde.


Det vigtigste aspekt i hundetræning er relationen, fordi en hund, der har lyst til at gøre noget, gør det altid bedre, end en hund, der bliver bedt om at gøre det!


JAMIE POPPER & ROO

Min hund Roo og jeg nyder at gå tur på stierne i Orlando, Florida. Vi har gennemført lydighedstræning, rally, agility og flyball. Jeg elsker alle aktiviteter, Roo og jeg kan lave sammen.

Vi benytter positiv styrke i aI vores træning. Vi mener ikke, at der er plads til smerte, når vi træner. Jeg vil sikre, at min hund nyder hvert øjeblik, når vi træner.

Du kan også følge os på Instagram!

@unleashedexplorers


SARA CARSON & HERO, MARVEL OG LOKI

Min border collie, Hero, har opnået titlen som Super Collie, på grund af dens mere end 400 adfærdsdiscipliner og dens mange optrædener i TV. Vi har været med i David Letterman, Marilyn Denis og mange flere! Hvis du vil læse mere om Hero, kan du finde et utal af videoklip og billeder på dens hjemmeside www.herothesupercollie.com.


Jeg har over 10 års erfaring med at arbejde med dyr, træne rotter, katte, ja endda jordegern. I øjeblikket rejser jeg rundt i USA og optræder med et fantastisk hold stunthunde. Mine bedste venner er også glade for at rejse, så vi tager ud på masser af eventyr.


EMELI SUNDBERG & YRA, MAX, ARRAK, TJERNA, AXA, NOKKE, DIGGER, JINXA OG MALTE

Jeg bor ude på landet i Sverige sammen med mine 9 slædehunde. Mine hunde er ikke kun arbejdshunde, de er også kæledyr og bor i mit hus, som de har lyst til. Det er vigtigt for mig. Ikke at miste tilknytningen til dem, og ikke kun at betragte dem som arbejdshunde.

Jeg har en Instagram-konto, der hedder

@malamutepacklife, og som har flere end 107.000 følgere.


SIV BRITT KÜHL & NALA OG RUNE

Det øjeblik - når du er et med din hund, når energien flyder mellem jer, og du glemmer verdenen omkring dig - det er det, jeg elsker ved at arbejde med hunde. Det er grundlæggende derfor, jeg gør det, og hvorfor alle de kræfter og timer, jeg bruger, er det hele værd.


For mig er træning af mine hunde ikke en hobby - det er en livsstil. Vi er medlem af BRH Rettungshundestaffel Kreis Pinneberg, som er en SAR K9-afdeling, der er tilknyttet German Association of Search and Rescue Dogs.CATARINA DE BRITO FERNANDES, CHEZA OG ZAHIR

Vi er Catarina de Brito Fernandes, Cheza og Zahir fra Portugal. Sammen er vi et fantastisk hold! Cheza og Zahir er talentfulde hunde, der udfører Freestyle, Disc Dog, agility og lydighedstræning, og motiverer og engagerer mennesker i hele verden med vores positive træningsmetoder.

De er sjælevenner, og de bedste læremestre nogensinde! Al min viden og personlige udvikling skyldes dem. Uden dem ville jeg kun være den halve person af den, jeg er i dag. Og det er magien ved at have hunde i vores liv. Cheza og Zahir har lært mig forskellige ting om, hvordan man føler og udlever vores verden.