Kvalitet er et spørgsmål om ære og det lægger vi stor vægt på, i alt vi gør. Læs mere om vores design proces.

Go Finland! Jakke

Farve:

Størrelse:

Træningsjakke til hunde til træning og konkurrencer, ideel til aktive hunde og tilskuernes hunde. Jakken beskytter hundens vigtigste muskelgrupper samt halsen og maveområdet mod kulde og regn. Jakken har regulerbar talje, krave og længde, som gør, at den bliver siddende, hvor den skal, også under lidt vildere leg. Det fleksible, behagelige softshell-materiale er nemt at vedligeholde. Lynlåsen i siderne begrænser ikke hundens bevægelser eller gnaver huden. Stormflappen under lynlåsen gør jakken vindtæt og holder hunden varm. Størrelserne i small har en ring til line, de større størrelse har en åbning til selen. Meget effektive reflekser gør hunden mere synlig og dermed sikker i mørke.

 • Beskytter hundens muskelgrupper
 • Behagelig, justerbar pasform
 • Åndbart og vandafvisende materiale
 • Effektive reflekser forbedrer synligheden

 1. KØLENDE VEST
  KØLENDE VEST
 2. Life savior
  Life savior
 3. Casual Sele
  Casual Sele
 4. Rain Blocker
  Rain Blocker

Breed:
Recommended sizes highlighted with orange

MÅLING AF HUNDEN


1. Ryglængden skal måles fra manken (ikke halsbåndet) til haleroden, mens hunden står i normal stilling.

2. Halsens omkreds skal måles ved halsroden, dvs. hvor halsen er bredest. Overallens halsåbning kan være større end omkredsen af hundens hals, da den kan justeres så den passer til en mindre hals.

3. Brystmålet skal tages på brystkassens bredeste sted, set fra lige bag forbenene. For at sikre tilstrækkelig bevægelsesfrihed skal brystet i en overall være større end hundens brystkasse.

 

 

 

This product is only available in Musti & Mirri stores and webshop